Diensten

Copywriting en technisch schrijven

IT- en schrijfvaardigheden zijn heel verschillende dingen. Documentatie wordt vaak verwaarloosd of is van slechte kwaliteit.
Als u over alle informatie beschikt, maar deze op een begrijpelijke en an de doelgroep aangepaste manier moet worden geschreven, dan is IT & Language Services uw partner bij uitstek.
Met onze technische bagage begrijpen we waar u het over heeft, maar we zijn ook in staat om het op (virtueel) papier te brengen en goed opgemaakte, leesbare en begrijpelijke documenten te produceren, met behulp van uw eigen of op maat gemaakte sjablonen.
De geproduceerde documenten kunnen handleidingen, architectuurdocumenten, technische documenten of zelfs webpagina’s zijn… noem maar op, wij schrijven het!

Vertalingen

Wij vertalen elk document en leveren de vertaling als Office- of PDF-document. Andere formaten zijn mogelijk op aanvraag indien technisch haalbaar, en tegen een extra vergoeding.

Wij ondersteunen volgende talen:

  • Bron: Nederlands, Frans, Duits, Russisch en Engels
  • Doel: Frans, Duits, Russisch (moedertalen), Engels en Nederlands

Correcties en herzieningen

Misschien heeft u al een document in de doeltaal, maar wilt u de kwaliteit, de spelling en de grammatica, of zelfs de stijl en de geschiktheid voor de doelgroep controleren. Wij kunnen dit voor u doen en ervoor zorgen dat uw tekst of document voldoet aan de professionele normen die u of uw klanten verwachten.

Kwalificaties

  • Burgerlijk ingenieur, Belarusian National Technical University, Minsk, Belarus
  • Certificatie voor Nederlands (academisch niveau), Engels en Frans (Russisch moedertaal) bij ILT/CLT Leuven
  • Master in Germaanse filologie, Universiteit Luik - Duits en Engels (Frans en Duits moedertalen)
  • Beëdigd vertaler voor Engels, Frans, Nederlands en Russisch
  Jean Gerrekens

   Natalja Žickaja